Hazánk egyik legnagyobb kanapé lerakata

Legyen akár egy hagyományos 3-2-1 elrendezésű vagy egy modernebb, L, U alakú bútor, nálunk biztosan megtalálja. Az ülőgarnitúra kifejezésről régebben a klasszikus 3-2-1-es nappali bútor képe ugrott be, amely egy fotelt, illetve egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapét tartalmazott. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan.

Mindezt hol? Hazánk egyik legnagyobb kanapé lerakata kínálatában!

Sok kanapé

Tapasztalatunk szerint, ma ülőgarnitúra alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L alakú vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes kanapét ért. Az ágyazható sarok a legnépszerűbb, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb a sikere a vásárlóknál. Ha a sarokgarnitúra jobbra-balra is szerelhető akkor az is lehetséges, hogy egy esetleges lakásátalakításnál vagy költözésnél  - az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel - más legyen a kanapé állása.

Megtakarítási okok miatt nincs rá kapacitásunk, hogy egy érdeklődővel át kelljen néznünk a bútorok tömkelegét először, majd újra, ha visszajön, mert a nagy forgalom miatt a kérdéses ülőgarnitúrát nagy valószínűséggel már másnap eladjuk. 

 

Szóval megéri eljönni, legfőképpen Önnek: kanapé.net!

Ajánló
Kommentek
  1. Én