Panelfal, betonvágás profin

Panelfal, betonvágás profin, tisztán, remek árakon

Ha egy átadó ablakot szeretne, esetleg új ajtót, egyéb nyílást, mi itt vagyunk Önnek!

Kik vagyunk? Fő profilunk a falvágás, betonvágás, betonfúrás: így vállalunk panelfal vágást, teljes falkivágást, lyukfúrást, falfúrást betonba, családi házakban, vagy panellakásokban precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását. Ha nagyobb ajtót, közlekedőt, ablakot szeretne, számíthat a munkánkra, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk. 

Hogyan dolgozunk? Ahhoz, hogy a falvágásos munkálatok por és rezgés nélkül történjenek, és persze hogy hamar meglegyenek, professzionális felszerelés szükségeltetik. Ezért korszerű, gyémánt technológiát használunk, ez, illetve a tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön elégedett lesz. Falvágó eszközeinkkel, a legkorszerűbb gyémánttechnológiát alkalmazva törekszünk mind az ipari, mind a lakossági felhasználói szinten a legkülönlegesebb igényeknek eleget tenni a munka hibátlan elvégzésével. Panelfal, beton átvágása géppel történik, sínes falvágógépeinkkel egyaránt tudunk vékonyabb panel falat vágni az általános 230V-ról, de nem okoz gondot az ipari méretű, akár 53 cm-es vasbeton vágása sem. 

Sok piszokkal jár a munka? Nem kell feltétlenül kiköltözni néhány napra otthonról, amíg megy a falvágás, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így vállaljuk azt is, hogy minden munkaterülettel kapcsolatos tárgyat megóvunk, letakarunk. Modern eszközparkunknak köszönhetően hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság a legfontosabb, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik az ideális megoldások. Vállaljuk mindezek mellett a keletkezett sitt elszállítását, valamint a statikai engedélyeztetést is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen testre szabott árajánlatot! 

falvagas.hu

Ajánló
Kommentek
  1. Én